Säännöt

Kilpailun järjestää Kauppakeskus Grani.

Osallistumalla hyväksyt kilpailun säännöt. Samalla sitoudut noudattamaan Instagram-palvelun omia käyttöehtoja ja sääntöjä.

Osallistuminen

  • Ota kuva Kauppakeskus Granissa ja jaa se Instagramiin. Kuva voi olla selfie, kaverikuva, tai mikä tahansa avajaisajankohtana 17.-20.5. otettu kuva.
  • Merkitse kuvaan hashtag #granikisa ja lisää @kauppakeskusgrani -tägi.
  • Voit osallistua kilpailuun useammallakin kuvalla.
  • Osallistumalla kilpailuun suostut siihen, että oikea nimesi, Instagram-tilisi nimi eli käyttäjänimi sekä kilpailukuva voidaan julkaista Kauppakeskus Granin sosiaalisen median kanavissa. Kauppakeskus Grani ei tallenna kuvia erilliseen kuvapankkiin eikä luovuta kuvia kolmansille osapuolille.

Huom! Kilpailuun voi osallistua 16 vuotta täyttäneet yksityishenkilöt. Kuvaajalla on oltava kuviin täydet oikeudet. Varmistathan luvan myös kuvassa mahdollisesti näkyviltä muilta henkilöiltä. Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

Kilpailuaika

Kilpailuaika on 17.5.–20.5.2018. Kilpailuajan jälkeen saapuneet kuvat eivät osallistu palkintojen arvontaan.

Palkinnot

Kilpailun palkintona on joka päivä arvottavat kaksi lahjakassia. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa toiselle henkilölle eikä vaihtaa rahaksi.

Palkinnon arvonta

Voittajat arvotaan kaikkien kuvien keskuudesta ma 21.5.2017. Suljetut profiilit eivät ole mukana kisassa.

Voittajille ilmoitetaan voitosta @kauppakeskusgrani Instagram-tilillä ja hän saa tarkemmat ohjeet palkinnon lunastamisesta Instagramin yksityisellä Direct Message -toiminnolla.